Geslaagde Doedag 2 september

Geslaagde KEC DOE Middag op zaterdag 2 september 2017! Tijdens de DOE middag kon door iedereen uitgebreid kennisgemaakt worden met muziekinstrumenten, theater, zang, koren, het atelier, het opstaporkest van Pieter Aafjes en de KEC popband. De Oranje Nassauschool, Obs de Distelvlinder en de SKPC, de medebewoners van KEC in het brede School gebouw, hadden hun deuren ook open wagenwijd opengezet.
Ouders en kinderen kregen zo een goed beeld van de mogelijkheden van de Brede School. Het werd een speciale DOE MIDDAG omdat de nieuwe Burgemeester Gerdo van Grootheest, als speciale gast de Doe Middag bezocht. Hij nam uitgebreid de tijd om zich door alle “bewoners” van het gebouw te laten rondleiden. Tevens genoot hij volop van de spetterende optredens die door leerlingen van KEC en hun docenten tussen de bedrijven door werden verzorgd. Grote dank aan Maren Oude Essink Photography voor de fantastische foto’s. Wat een mooie plaatjes heb je weer geschoten ?!