Wisseling van de wacht bij fluitdocentes KEC

Vanaf maart 2019 worden de dwarsfluitlessen binnen KEC overgenomen door een nieuwe docente: Marilou Krouwel.

Sedert de oprichting in 2014 is Charlotte Stelder met veel enthousiasme het gezicht geweest voor alle dwarsfluitlessen binnen KEC.In haar eigen woorden geeft kondigt zij haar vertrek aan:

“Ik wil jullie vertellen dat ik gestopt ben als docent dwarsfluit bij KEC. Vanaf de opstart ben ik bij KEC betrokken geweest. Ik heb er altijd met veel plezier gewerkt, zowel met mijn dierbare collega’s als met de leerlingen. Muziek maken en les geven is heerlijk om te doen.
Sommigen van jullie weten misschien dat ik naast mijn muziekpraktijk ook een praktijk heb voor haptotherapie. Dat is mijn andere passie. Ik heb het aanbod gekregen om naast mijn eigen praktijk, bij Reva Donders in Arnhem (vlakbij waar ik woon) te gaan werken in een team, in de revalidatie en ik heb ja gezegd. Voor mij ligt daar een enorme uitdaging, en ik leer er veel.
Het gaat me aan het hart om te stoppen. Ik zal jullie missen.
Na bijna 30 jaar muziekles geven is het tijd voor iets anders, met nieuwe uitdagingen.
Gelukkig heb ik in Marilou Krouwel een heel fijne, enthousiaste en kundige vervangster gevonden. Wij hebben al vaak samengewerkt, en een aantal van jullie zal haar al kennen..
Ik wens jullie toe: Blijf genieten van de muziek, blijf genieten van KEC.”
Charlotte Stelder

We verwelkomen Marilou Krouwel als nieuwe docente, die alle leerlingen van Charlotte gaat overnemen. Marilou over zichzelf:
“Eigenlijk ben ik de hele dag bezig met muziek: als dirigent voor een koor of orkest, op een podium als fluitiste of als dwarsfluitdocente.

In mijn lespraktijk vind je onder meer jonge, beginnende fluitisten, volwassenen die (weer) beginnen met fluitspelen, vergevorderde leerlingen die meedoen aan concoursen en fluitisten die in orkesten en ensembles spelen, van piccolo tot basfluit. Ik kijk ernaar uit om ook de fluitisten uit Culemborg en omgeving te begroeten, van harte welkom!”

Charlotte bedankt voor je inzet en bevlogenheid de afgelopen jaren. Marilou, veel succes met je nieuwe werkplek.