Home > Steun KEC > KEC partners en sponsoren

KEC partners en sponsoren

JMEK_KEC_kerstrepetitie_08KEC start net op, en dat brengt kosten met zich mee. Ook de komende jaren zijn er nog kosten om de vereniging te laten draaien.

Gemeente Culemborg

Logo gemeente Culemborg

Van het ABC-fonds vanuit de gemeente kreeg de Plantage een subsidie om de opstart van KEC te kunnen betalen.

De gemeente Culemborg geeft ook subsidie om de ruimten ‘de Brede School West’ en ‘de Salaamander’ te kunnen betalen.

Tegen een kleine vergoeding mag KEC en deel van de instrumenten en andere materialen lenen van de gemeente Culemborg. Het gaat dan om bijvoorbeeld een oven, tangen, snijmachines en verschillende muziekinstrumenten.

Jeugdcultuurfonds

Logo Jeugdcultuurfonds
Daarnaast loopt bij het JeugdCultuurdfonds-bijzondere bestemmingen een aanvraag. De gemeente Culemborg heeft recent toegezegd dat KEC hier 7.500 euro op kan aanvragen.

Stichting Bladt Charity

logo Bladt CharityDe Stichting Bladt Charity heeft op 4 november een bedrag toegezegd. Hiermee sponsoren zij de AMV materialen die wij nodig hebben voor het project ‘Muziek voor elk kind’.

All Art Professionals

AllArtProfessionalsKEC is samen met All Art Professionals een partnership aangegaan. All Art Professionals is een samenwerkingsplatform waarop kunstdocenten zich landelijk verenigen om als zelfstandig ondernemer gemakkelijker een boterham te verdienen. All Art ondersteunt de leden van KEC bij de start en opzet van hun onderneming.

Coöperatiefonds MVO Rabobank west-Betuwe

Rabobank West BetuweRabobank West Betuwe heeft vanuit het coöperatiefonds een bedrag van 5000 euro toegezegd. Hiervan kan KEC basisinstrumenten aanschaffen voor de lessen ‘Music 4 kids’.

Home > Steun KEC > KEC partners en sponsoren