Home > Info voor > Leerlingen > Jeugdcultuurfonds

Jeugdcultuurfonds

KEC is een geregistreerde cultuuraanbieder. Dit betekent dat er voor KEC-lessen een beroep kan worden gedaan op het Jeugdcultuurfonds.

Jeugd Cultuur Fonds Het Jeugdcultuurfonds geeft kinderen cultuur!
Thuis geen geld voor dans- of muziekles? Via het Jeugdcultuurfonds komen kinderen en jongeren in aanmerking voor gratis lessen, een lidmaatschap of materiaal voor kunstbeoefening. Het Jeugdcultuurfonds ondersteunt kinderen uit gezinnen met een minimuminkomen.

Hoe vraag ik aan?

De leerkracht, cultuurcoach, jeugdzorger, arts of maatschappelijk werker in uw woonplaats kan een aanvraag indienen voor uw kind op www.allekinderendoenmee.nl. Vul de ouderkaart in en geef deze aan de intermediair. Nadat het Jeugdcultuurfonds de aanvraag heeft goedgekeurd, kan uw kind drie weken later op les! Als de aanvraag is goedgekeurd, betaalt het Jeugdcultuurfonds het lesgeld, de huur van instrumenten of de aanschaf van kleding. Het lesgeld wordt rechtstreeks overgemaakt naar de cultuuraanbieder (kunstdocent in dit geval). Voor de materiaalkosten ontvangt u een waardebon waarmee u naar een winkel kunt gaan die ook is aangesloten bij het Jeugdcultuurfonds.

Meer informatie?

Neem contact op met Corina Cooke, de consulent Jeugdcultuurfonds Provincie Gelderland:
E-mail: gelderland@jeugdcultuurfonds.nl
Telefoon: 026-35 40 397
website www.jeugdcultuurfonds.nl

Home > Info voor > Leerlingen > Jeugdcultuurfonds