Banner KEC Kunsteducatie Culemborg

Creatief schrijven

Workshops Beeldend schrijven en illustreren voor kinderen

Wanneer: Donderdagavonden van 20.00-22.00 uur
Data: 5, 12, 19, 26 sept,
3, 10, 17, 24, 31 okt, en 7 nov.
Inhoud: Beeldend schrijven en illustreren voor kinderen
Locatie: Pakhuis vol Verhalen, Achter de Vismarkt 8 in Culemborg
Prijs: 10 workshops totale prijs inclusief materiaal €120,
Inschrijving via: pakhuisvolverhalen@gmail.com

Tijdens de workshops werken we in verschillendedisciplines. Denk daarbij aan beeldend schrijven, tekenen,illustreren, schilderen, boetseren, poseren voor fotosessies.
We werken met zeer verschillende materialen en technieken zoals potlood, kleurpotlood, pastelkrijt, waskrijten ecoline, acrylverf op doek, aquarelverf, stoffen, papieren karton, beeldend in 2 en 3 D.
We starten om 20.00 uur en sluiten om 22.00 uur deavond af en er is thee en koffie.Ontdek je talent in Pakhuis vol Verhalen
Iedereen heeft onvermoede talenten! Het leuke is om erzoveel mogelijk te ‘ontdekken’. En dat is nou precies waarhet ons om gaat: een ontdekkingstocht in de fantasie.Je werkt met meerdere beeldende disciplines en vanuitverschillende thema’s. Zo kun je je creativiteit ontwikkelenen je fantasie optimaal aanspreken.

Pietie Visser

Pietie is één van onze docenten voor beeldende vorming.

Pietie is docent aan Nimeto Utrecht, in de vakken: conceptdenken, vormgeven, visualiseren & styling. Zij schrijft sinds 2000 verhalen voor kinderen en sinds 2012 maakt ze illustraties bij haar eigen verhalen. Ook heeft zij een Pakhuis vol Verhalen waar zij workshops geeft voor jong en oud.