Kinderen maken muziek met de Doe Maar Mee Band

Op 12 mei (17.00 u) geeft de Doe Maar Mee Band, bestaande uit het Groot Culemborgs Schoolorkest samen met het Distelvlinderkinderkoor een presentatie in de aula van O.R.S. Lek en Linge.

De Doe Maar Mee Band (DMMB) is een Gelders initiatief om muziek maken onder kinderen te stimuleren. Scholen, muziekscholen en muziekverenigingen slaan de handen inéén om in de week van 9 t/m 13 mei overal in Gelderland ter ere van de verjaardag  van koningin Maxima muzikale optredens te verzorgen. Op maandag 16 mei komen alle DMMBs samen bij paleis Het Loo om met 1.000 kinderen uit heel Gelderland een muzikale ode te brengen aan de koningin.

Het 12 mei concert wordt verzorgd door het Culemborgse Schoolorkest, wat bestaat uit 43 basisschoolkinderen uit heel Culemborg. Speciaal voor deze gelegenheid is een lied ingestudeerd, dat wordt uitgevoerd samen met het 50 koppige kinderkoor van basisschool de Distelvlinder.

Het koor zal maandag 16 mei als afvaardiging uit Culemborg afreizen naar paleis Het Loo. Voor meer info over de Doe Maar Mee Band, kijk op www.cultuuroost.nl/doemaarmeeband/

Het hele concert zal worden bijgewoond door burgemeester Gerdo van Grootheest en wordt gehouden in de aula van O.R.S. Lek en Linge aan de Multatulilaan. De zaal is open vanaf 16.45 uur. Aanvang 17.00 uur en de toegang is gratis.

Recent Posts