Ensemble concert

Op woensdag 14 december treden tussen 18:30 en 19:30 uur twee ensembles van Kunsteducatie Culemborg (KEC) op: Dwarsfluitensemble “Flautissimo” en Ensemble “Mélange”. Het optreden vindt plaats in de Brede School aan de Zijderupsvlinderlaan 2 te Culemborg en is vrij toegankelijk.

Ensemble Mélange is een groep van 11 enthousiaste amateur musici die met hun gevarieerde instrumentarium een kleurrijk programma uitvoeren. In het ensemble klinken zowel blaasinstrumenten (dwarsfluit, blokfluit, basklarinet, fagot) als strijkinstrumenten (viool, cello, contrabas) en piano. Ook het programma is veelzijdig. Tijdens dit concert klinkt bijvoorbeeld een temperamentvolle Spaanse Dans en het mooie lied “Morning has broken”.

Voor dwarsfluitensemble “Flautissimo” is dit het eerste optreden. De volwassen fluitisten spelen mooie klassieke werkjes en onder meer “Hello Dolly”. Beide ensembles repeteren (los van elkaar) op woensdagen van 18:45 tot 19:30 uur in de Brede School, zo eens in de 2 à 3 weken. Voor meer informatie: m.krouwel@casema.nl / 06-44856941. www.mariloukrouwel.nl

Recent Posts