Kunsteducatie Culemborg

Jongeren- en jongevolwassenenkoor the Nightingale Choir

Wij zijn jongeren- en jongvolwassenenkoor the Nightingale Choir in Culemborg en wij zijn op zoek naar nieuwe koorleden! Dus, houd je van zingen en word je helemaal enthousiast van muziek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op deze pagina en op onze website thenightingalechoir.wordpress.com vind je meer informatie over ons koor, onze dirigent en houden wij je op de hoogte van onze optredens.

Wil je contact met ons opnemen? Stuur dan een mail naar TheNightingaleChoir@gmail.com

Over ons

Ons koor bestaat uit een gemixte groep van ambitieuze leden tussen de 15 en 30 jaar. We houden van muzikale uitdagingen en zingen daarom vaak vier- tot zesstemmig. Het repertoire is erg veelzijdig, zo zingen we nummers van acapellagroep Pentatonix, bekende popnummers, maar ook jazz en liedjes uit musicals. Elke vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur repeteren wij in de Brede School West in Culemborg. Hier oefenen we de nummers die we thuis ingestudeerd hebben onder begeleiding van dirigent Peter Kann. Bij alle nummers hebben we verschillende stemgroepen, denk aan sopraan, alt, tenor en bas, maar we werken niet direct met vaste partijen. Per arrangement wordt gekeken welk koorlid het beste bij de verschillende partijen past.

Peter Kann

Peter Kann is koordirigent van jongeren en jongevolwassenenkoor The Nightingale Choir .

Als koordirigent brengt Peter Kann vele jaren ervaring mee als muzikaal leider van theaterproducties, begeleider, componist en arrangeur. Kann is koordirigent sinds ongeveer tien jaar. Naast koren in Zuid-Holland heeft hij ook koorworkshops bij Theateropleiding Selma Susannah in Amsterdam waar hij ook werkt als repetitor.

Wil jij bij het koor? Neem contact op!