Kunsteducatie Culemborg

Jongeren- en jongevolwassenenkoor the Nightingale Choir

Wij zijn jongeren- en jongvolwassenenkoor the Nightingale Choir in Culemborg en wij zijn op zoek naar nieuwe koorleden! Dus, houd je van zingen en word je helemaal enthousiast van muziek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op deze pagina en op onze website vind je meer informatie over ons koor en houden wij je op de hoogte van onze optredens. Daarnaast zijn we ook te vinden op:

Wil je contact met ons opnemen? Stuur dan een mail naar TheNightingaleChoir@gmail.com

Over ons

Ons koor bestaat uit een gemixte groep van ambitieuze leden tussen de 15 en 30 jaar. We houden van muzikale uitdagingen en zingen daarom vaak vier- tot zesstemmig. Het repertoire is erg veelzijdig, zo zingen we nummers van acapellagroep Pentatonix, bekende popnummers, maar ook jazz en liedjes uit musicals. Elke vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur repeteren wij in de Brede School West in Culemborg. Hier oefenen we de nummers die we thuis ingestudeerd hebben. Bij alle nummers hebben we verschillende stemgroepen, denk aan sopraan, alt, tenor en bas, maar we werken niet direct met vaste partijen. Per arrangement wordt gekeken welk koorlid het beste bij de verschillende partijen past.

Dirigent

Op dit moment zijn wij een zelfstandige koorgroep zonder dirigent. Daardoor hebben we de regie over wat we zingen en worden we uitgedaagd om goed naar elkaar te luisteren om een mooi nummer neer te zetten. Op de langere termijn gaan we weer op zoek naar een dirigent, maar voor nu doen we het dus echt samen!  We hebben veel ruimte in verschillende commissies en willen iedereen betrekken bij beslissingen en vergaderingen. Lijkt het je leuk om zelf een actieve rol te spelen bij de groei en ontwikkeling van dit koor? Kom dan vooral een keer langs!

Wil jij bij het koor? Neem contact op!