koor-01

Kinderkoor KEC kids

GEZOCHT ZANGERS EN ZANGERESSEN
VOOR KINDER(project)KOOR KEC!

Beste papa’s/mama’s/ouders/verzorgers/geintreseerden,
Beste jongens en meisjes!

Wij gaan starten met een nieuw kinderkoor!

Voor het Kunstproject GoudKlank zoeken wij ‘jonge’
(groep 3 tot/met groep 8) zangers en zangeressen!
Het kunstwerk ‘Goudklank’ bestaat uit een nieuwe bestrating met een gouden, hoekige lijn, in het Vierheemskinderstraatje. De lijn loopt als een breuk door het straatje en verbindt de verschillende gebouwen en bouwstijlen.

Dit verwijst naar de Japanse Kintsugi methode, die niets verhult en juist breuklijnen accentueert en zo de geschiedenis van een voorwerp of plek toont. De lijn licht ‘s avonds op door lampen boven de straat. Op meerdere plekken kun je op een gouden tegel stilstaan, waarna je gezang hoort. Als de muziek stopt, voel je je een beetje betoverd. Na het luisteren wandel je verder door Culemborg, dat ineens anders oogt.

Voor dit project worden een 13-tal composities, professioneel opgenomen.
De composities zijn geschreven door componisten uit (de omgeving van) Culemborg. Het kinderkoor heeft hier in een belangrijke en grote rol, samen met een koor van (jong)volwassenen. De eerste uitvoering zal waarschijnlijk plaatsvinden op 19 november, waar we live zullen zingen, daarna gaan we de composities professioneel opnemen! Dat opnemen zullen we in 2023 dan nog een aantal keer doen met de andere composities.

De kosten voor de ‘projectfase’ van het kinderkoor zijn (vooralsnog) gratis!

dag: elke vrijdag
tijd: 18.15-19.00 uur
stardatum: 30 september 2022
aansluiten kan altijd!
locatie: Groene zaal van Brede School-west,
Zijderupsvlinderlaan 2, Culemborg.

 

Anniecke van Delft

Anniecke is onze docente voor de binnenschoolse en naschoolse lessen Algemene Muzikale Vorming (AMV), en één van onze docenten voor de muzieklessen op basisscholen.

Daarnaast is Anniecke dirigent van één van de Culemborgse Schoolorkesten en is ze dirigente van het kinderkoor KEC kids.

Anniecke is afgestudeerd als Docent Muziek aan de HKU.

Wil je meezingen in het Kinderkoor KEC kids? Neem contact op!