Kunsteducatie Culemborg

Piano

De piano is een veelzijdig instrument. Je kunt melodie en baspartij combineren en de piano is ook heel geschikt om andere muzikanten op te begeleiden. Bijna alle muziek is wel te spelen op de piano. Misschien is het daarom wel zo populair?

Baxter

Baxter is één van onze docenten voor keyboard en piano. Voor Baxter is iedere student een individu met zijn of haar eigen manier van leren, uiting van creativiteit en muzikale wensen. Die kenmerken bepalen de methodiek van lesgeven zodat studenten de benodigde techniek en theorie krijgen waarmee zij hun doelstellingen kunnen bereiken.

Baxter komt uit New York en heeft daar en in ’s-Gravenhage piano en compositie gestudeerd.

Wil je pianoles? Neem contact op!

Olga Mertsalova

Olga is één van onze docenten voor de piano. Ze geeft klassiek en modern pianoles met veel passie en muzikaliteit. In haar lessen creëert zij een prettige en vertrouwelijke sfeer. “Ontspannen doe je door je in te spannen met plezier.”

Olga is afkomstig uit Oekraine waar zij haar diploma’s als pianodocente en pianobegeleidster behaalde aan de Hogeschool voor Muziek. Daarnaast studeerde ze aan de Pedagogische Universiteit aan de faculteit “Muziekdocent en Kunstgeschiedenis”.

Wil je pianoles? Neem contact op!