Kunsteducatie Culemborg

Zang

Zingen doe je met je hele lijf, niet alleen met je stem.

Iedereen is anders, zowel wat betreft stem, als muzikaliteit, wensen en mogelijkheden. Daarom heeft KEC meerdere zangdocentes/coaches, aangepast op de stijl en muzieksoort die jij wenst.

Marjoke Kager

Marjoke Kager heeft klassieke zang gestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Ze zingt heel graag concerten en heeft veel podium ervaring waardoor ze kinderen en volwassenen goed kan coachen en enthousiasmeren. Ze zingt oratorium, opera en lied in samenwerking met diverse gezelschappen.

Voor een goede klassieke zangtechniek ben je bij haar aan het goede adres, ook als je musical wilt zingen of repertoire uit het muziektheatergenre.

“Je stem ontdekken en op zoek gaan naar de mogelijkheden van je stem? Een goede zangtechniek ontwikkelen waardoor je meer plezier gaat ervaren tijdens het zingen in een koor/ensemble of als je solo zingt? Het is bij mij mogelijk, het maakt niet uit of je nog nooit gezongen hebt of al jaren zingt. Ook als je het spannend vindt om je stem te laten horen, zit je bij mij helemaal goed.”

Wil je klassieke zang- of musicalles? Neem contact op!

Flyer Zang Marjoke Kager

Judith Jobse

Judith (1970) volgde de HBO-opleiding Creatief Educatief Werk met hoofdvak muziek en bijvak drama. In 2000 won ze als singer-songwriter het eerste talentenprogramma op tv in het genre van The Voice (Your Big Break). Ze heeft meerdere top40-hits op haar naam en stond op alle grote podia in de Benelux. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd in stressmanagement.

“Je kunt bij mij terecht voor zangles lichte muziek (o.a. pop, rock, rap en dance), stemexpressie en hulp bij podiumangst. In de lessen zijn jouw unieke zangstem, de muziek die jij leuk vindt en wat jij wilt leren uitgangspunt. Zingen gaat niet alleen over het ontwikkelen van je stem: ook lichaamsbewustzijn, ademhaling, performance, inlevingsvermogen en een stukje mindmanagement komen aan bod. Ook bied ik leerlingen graag een podium om on stage te kunnen groeien en spelenderwijs te leren omgaan met podiumstress”.

Wil je zangles? Neem contact op!

Vita Pagie

Vita Pagie is één van onze zangdocenten. Ze is gespecialiseerd in jazz en Braziliaanse muziek, daarin studeerde ze af in 2015 aan het conservatorium van Amsterdam.

Ze is ook thuis in andere stijlen zoals soul, folk en klassiek. Tijdens haar lessen vind Vita het belangrijk een ontspannen sfeer te creëren waarin muziek en plezier maken centraal staan. Aan de hand van repertoire werken werk je aan aspecten als een gezonde zangtechniek, interpretatie en performance.

Naast haar werk als zangdocent en koordirigent is Vita actief als uitvoerend musicus in verschillende bands en ensembles.

Wil je zangles? Neem contact op!

Wil je zangles? Neem contact op!

Liza Meuldijk

Liza is een van onze zangdocentes.
Zing je al een tijdje maar wil je meer uit je stem halen? Dan ben je bij Liza aan het juiste adres. Ze studeerde af aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen en is geautoriseerd CVT-docent.

In haar lessen leer jij wat je wil leren. Een uithaal in een rocknummer of een lange zachte passage in een complex jazzstuk? Een improvisatie, grunten, of een popliedje naar je eigen hand zetten? Liza helpt je met een gezonde techniek en het aanspreken van je creativiteit.

Je bent ook welkom voor een losse les om de puntjes op de ‘i’ te zetten voor een optreden, of je stem er bovenop te helpen bij (kortdurende) heesheid.

Naast het lesgeven heeft Liza ook een eigen liedjesprogramma en is ze regelmatig te gast bij een bigband of orkest.

Wil je zangles? Neem contact op!