Peer Gynt concert met schoolorkest en kleurwedstrijd

foto: Dirk Buwalda

PEER GYNT CONCERT  EN KLEURWEDSTRIJD

Jubileumconcert
Op zondag 19 juni geeft het Betuws Symfonie orkest een jubileumconcert waarbij zij de Peer Gynt suite van Edward Grieg uitvoeren. Het Culemborgse Schoolorkest, bestaande uit basisschoolkids, opgeleid door o.a. KEC docenten,  speelt hierbij in het voorprogramma. Het verhaal wordt verteld door Frank Groothof (bekend van Sesamstraat!).
Locatie: Grote of Barbarakerk
Aanvang 16.00 uur
toegang € 12,50 voor volwassenen
van 4 tot 18 jaar € 7,50
Meer info via www.betuwssymfonieorkest.nl
Kleurwedstrijd
Ben je 10 jaar of jonger? Hou je van kleuren en mooi versieren? Doe dan mee met de Peer Gynt kleurwedstrijd!
Waarschijnlijk heb je de kleurplaat gekregen op school. Anders kun je er 1 ophalen in de Brede School West, de bibliotheek of boekhandel Tomey op de markt.
Inleveren voor 1 juni bij de Brede School West of Zinder in Tiel. Er staat een grote ‘kleurplatenbrievenbus’ in de hal van de BSO / KEC. Opsturen naar Kleurwedstrijd Peer, Dahliastraat 63, 4101 HB Culemborg mag ook.
Het sprookje van Peer Gynt zijn door Henrik Ibsen beschreven en op muziek gezet door Edvard Grieg. Op de kleurplaat zie je de verschillende personen uit Peer zijn avonturen en verre reizen.
Doe mee! Er zijn mooie prijzen te winnen voor de verschillende leeftijdscategorieën. Deze zijn door ondernemers van Culemborg ter beschikking gesteld. De winnaars ontvangen tevens een vrijkaartje!
Recent Posts